AGF superligastart mod FCM

agflogoSommeren er slut! – Ej, heldigvis ikke, men for fodboldspillerne er sommerferien ovre. FC Midtjylland kommer i aften til Aarhus og så går starten til 2013/2014-sæsonen i Superligaen.

AGF kommer ud af en sæson, hvor alt kørte i efteråret, mens alt ramlede i foråret. Det er set gentagne gange i den jyske hovedstad. Hvem husker ikke året, hvor der blev snakket om mesterskab efter 5 runder og det endte med nedrykning? Sidste år var det nærliggende at give salget af topscorer Aron Johannson skylden. Det var der, det vendte og AGF – måske naturligt nok – stoppede med rigtigt at score mål. Inden sæsonstarten har AGF været ude og snuppe Esbjerg måltyv Jesper Lange og de håber tydeligvis på, at det kan være løsningen på deres problemer.

Læs om odds på kampen!

FC Midtjylland har ikke været så aktive i dette transfervindue endnu. De har transferfrit fået Eyjolfur Hedinsson, men da de samtidig har ladet 4 spillere gå, så tales der om, at FC Midtjylland foreløbigt er svækket efter sommerens handel.

De sidste mange år har FC Midtjylland været medaljekandidater, mens AGF har været nedrykningskandidater. Sidste sæson endte de side om side, så det store spørgsmål er om ulvene stadig er stærkere end “De hvide fra Fredensvang”. Det får vi en lille indikation på i aften.

Er man tilfældigvis i Aarhus, så vil det være synd og skam at blive hjemme. Man får simpelthen ikke bedre vejr til at gå til fodbold i, så nyd det, mens det er her.

God fornøjelse med Superligaen anno 2013/2014 🙂