Bet24 Poker deler igen DKK 30000 ud i race

Da januar måned efterhånden var en realitet, kunne Bet24 Poker præsentere deres danske pokerspillere for et helt unikt rake race. Præmiepuljen var på 30.000 kroner, og igen i februar måned kunne flere danskere hæve tusindvis af kroner i disse races. Det er dumt ikke at blive ved med at fastholde en god tradition, og derfor vil der igen i marts måned være 30.000 kroner i præmiepuljen til alle danske pokerspillere hos Bet24 Poker. Den høje præmiepulje er i sig selv en glimrende ting, men der er også noget andet der gør dette rake race så attraktivt at være med i.

Dyst i to races på samme tid

Bet24 Poker afholder nemlig også et $100.000 Point Race for alle deres kunder i marts måned, og det er igen blevet besluttet at danske kunder kan være med i dem begge på samme tid. Værdien hos Bet24 Poker i marts måned er derfor på sit højeste nogensinde, og der er intet mindre end 5.000 kroner til vinderen af det danske race. Du kan endda optjene player points inden for alle typer af ægte pengespil, så det er ikke varianten af poker det her kommer an på.

Vild poker bonus

Udover de store rake races, har Bet24 Poker også valgt at være ekstra gavmilde på en anden front. De har nemlig valgt at gøre sådan at deres velkomstbonus nu kan give dig op til 6000 kroner ekstra at spille for, hvilket er betydeligt højere end den daværende som lød på op til $600. Med disse uhørt gode tilbud er Bet24 Poker stedet at være i det nye år, og der er virkelig god værdi i at spille hos denne udbyder.

Registrer en konto allerede nu og så får du den lækre bonus og adgang til rake races for omkring 600.000 danske kroner i marts måned.

Opret dig hos Bet24