Bet24 Poker tilbyder nu mobil betting og poker

Poker og sportsbetting har i mange år været det foretrukne valg for danskere når der skal gambles, og hos Bet24 Poker har de nogle af markedets bedste produkter. For at sætte en tyk streg under det har de nu også valgt at satse stærkt på den nye mobile teknologi, og derfor har du nu mulighed for både at sætte dig ved bordene og placere væddemål direkte fra din telefon eller din tablet. For at kunne benytte sig af denne service skal man have en iPhone eller iPad eller en telefon der benytter det populære Android styresystem.

Gratis service

Det koster intet at bruge denne nye funktion hos Bet24, og du kan finde ud af meget mere om hvordan du kommer i gang ved at besøge deres hjemmeside. Her er det nemlig detaljeret på dansk så du er godt på vej til at nyde gambling på farten. Specielt deres mobile udgave af online poker er spændende og lavet særdeles flot, men på grund af den begrænsede størrelse skal man dog være opmærksom på at man maksimalt kan spille 1 bord af gangen, men det gør egentlig heller ikke så meget da oplevelsen er fremragende.

Stor bonus til pokerspillere

Bet24 Poker har valgt at strække sig yderligere for at give dig de bedste tilbud, og derfor er det nu muligt at få op til 6000 kroner i bonus som ny pokerspiller. Bonussen aktiveres automatisk når du laver dit første indskud, og da dette er en 100 % bonus skal du derfor bare indsætte det beløb som du også vil have i bonus.

Er du mere til sportsbetting tilbyder Bet24 alle nye spillere en 100 % bonus på op til 1000 kroner, så hvad enten du er til det ene eller det andet finder du altid et godt tilbud hos denne udbyder.

Besøg Bet24 Poker