Bet365 livestream – bet på sport og se det gratis i TV

Bet365 er verdens største online sportsbookmaker, og heldigvis for danske sportsfans har Bet365 også en dansk licens hos Spillemyndigheden, hvilket betyder, at danskere frit kan placere væddemål hos Bet365. Desuden er alle gevinster 100% skattefrie, fordi der allerede er betalt afgifter af dine gevinster, når du vinder dem.

Det gør naturligvis at Bet365 er blevet voldsomt populært hos danske spillere, som leder efter de højeste odds på sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold, basketball, golf, ishockey, badminton, cykling, amerikansk fodbold, speedway, motorsport som Formel 1 og mange, mange flere.

Det kæmpe store udvalg af sportsvæddemål kombineres selvfølgelig med muligheden for at spille livebetting og samtidigt følge de mange sportsbegivenheder på Bet365 Live Sport, som er Bet365s egen livestream kanal.

Du kan naturligvis også spille casino og poker hos Bet365.

 

knap_bet365_knap_spil_hos_bet365– Opret konto og få adgang til Bet365 Livestream

 

Se live sport med Bet365 Livestream

Bet365 har som nævnt et kæmpe udvalg af forskellige sportsbegivenheder du kan spille på, og odds’ne er ofte blandt de højeste du kan finde hos nogen bookmaker i verden. Dét alene er grund nok til at vælge Bet365, når man er på udkig efter en solid bookmaker.

Men som en af de få online bookmakere, har Bet365 også livestream fra en lang række sportsbegivenheder hver eneste dag, som strækker sig over de mest populære sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og ishockey helt ned til mindre sportsgrene som f.eks. bordtennis, snooker og squash.

At se livestream hos Bet365 er gratis under forudsætning af én ting: Enten har du penge stående på din konto – ellers har du placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Du behøver ikke have mere stående på din konto end nogle få håndører. Det eneste der betyder noget er at kontoen ikke står i 0,00 kr.

Så opret en konto hos Bet365 i dag og sæt lidt penge ind. Dermed er du garanteret adgang til et super godt livestream, hvor du kan følge de største sportsbegivenheder med live billeder direkte på din computerskærm, Windows Phone, Blackberry, Nokia, Android, iPad eller iPhone, når kampene er i gang.

Du finder Bet365 Livestream i toppen af forsiden på hjemmesiden under “Live Billeder”.

Livebetting – spænding til sidste fløjt

Der er både fordele og ulemper ved livebetting, men efter vores mening overskygger fordelene langt ulemperne.

Der findes ikke noget mere irriterende end at have planlagt at spille penge på udfaldet af en bestemt kamp, komme for sent hjem og ikke nå at spille fordi kampen allerede er startet, hvorefter kampen selvfølgelig går hjem, og man står derfor med en lang næse, fordi man ikke vandt noget som helst. Selv om man havde gættet udfaldet før kick off.

Med livebetting kan du spille på kampene helt frem til slutfløjtet, så selv om du skulle komme 10 minutter for sent hjem, er det stadig muligt at spille.

En anden fordel ved livebetting er, at du kan vente med at spille til du har set de første 15-20 minutter af kampen, og dermed kan se hvilke af holdene i kampen som præsterer bedst. Oddset på kampen vil selvfølgelig blive reguleret en smule, alt efter hvem der spiller bedst, men det vil umiddelbart næsten altid være en fordel for dig, at kigge kampen lidt an, før du oddser hvis du før kampen er i tvivl om, hvem du tror vinder.

Det bringer os frem til den eneste ulempe ved livebetting. Hvis du er 100% sikker på at du ved hvem der vinder en bestemt kamp, bør du måske ikke vente til kampen er startet med at spille. Du vil nemlig ærgre dig gul og grøn, hvis dit hold scorer i kampens første minutter, hvorefter oddset på sejr til dit hold sænkes kraftigt i og med de nu er foran i kampen.

Hos Bet365 nyder du som spiller godt af det faktum, at Bet365 har en af de bedste livescore services af alle bookmakere, hvor du kan se et hav af statistikker på alle kampe. Statistikkerne opdateres løbende som kampen skrider frem, og disse in-game stats kan også benyttes flittigt til at beslutte om der skal livebettes på kampe, som du ikke umiddelbart ser på tv.

 

Bet365 på mobilen

Husk også, at Bet365 er tilgængeligt på din mobil, hvor du naturligvis også kan livebette. Sidder du hjemme hos din ven og ser Champions League eller på stadion og ser dit lokale hold live in action, er dit næste bet aldrig længere væk end din lomme.

Log ind på din eksisterende Bet365 konto fra mobilen, sørg for der står penge på kontoen og placer et bet – når du vil, hvor du vil!

Husk også, at du kan se Bet365 Livestream direkte på mobilen eller din tablet, når du har oprettet en konto og sat penge ind.

knap_bet365_knap_spil_hos_bet365bet365-580x330