Bliv kunde hos Betsafe og hent 2 Superliga billetter

Kom og bliv kunde hos Betsafe sportsbetting, og få hele 2 Super Liga billetter til dit favorithold. Du bestemmer selv, hvilket hold du vil have billetter til.

Det er klart, at når man er hovedsponsor for den danske Super Liga, så skal man også have nogle ekstra fordele. Og det er også klart, at når man er kunde hos hovedsponsoren af den danske Super Liga, så skal man også selv have nogle ekstra fordele.

Derfor giver Betsafe sportsbetting, der er hovedsponsor for den danske Super Liga, hele 2 Super Liga billetter til alle deres nye kunder.

Sådan får du billetterne

Alt man skal gøre for at få fingrene i de to valgfrie Super Liga billetter, er at man opretter sig som ny kunde. Og derefter laver sin første indbetaling til sin odds konto.

Der skal minimum indbetales 100 kroner den første gang, og derefter har du mulighed for at vælge hvilket hold du kunne tænke dig at modtage dine billetter til. Det kan simpelthen ikke være nemmere og mere enkelt. Og det fede ved det hele er, at du kan gøre det når du har lyst. Bare det er senest d.15. november du opretter dig og laver din første indbetaling.

Betsafe sportsbetting har åben døgnet rundt, så du kan altid logge dig ind op registrere dig som ny kunde.

Desuden får du ikke bare de 2 billetter i bonus fra Betsafe sportsbetting, når du har registreret dig og lavet dit første indskud. Du får samtidig matchet dit første indskud med 100 % op til 1.000 kroner. Så det vil sige, at du kan få op til 1.000 kroner i skattefri bonus, når du laver din første indbetaling.

Bonussen bliver udbetalt til dig med det samme, så du efter ganske få sekunder kan spille for dem, som du nu har lyst til. Du skal heldigvis ikke være gange for, at du ikke kan finde noget at bruge dine penge på. Da Betsafe sportsbetting har et af markedets allerstørste udvalg af odds og spiltyper.

Der kan stort set spilles på alle sportsgrene mellem himmel og jord, så det burde ikke være et problem for dig, at finde et spil eller flere der kan matche dine interesser.