Dagens fidus: Bolton banker svage Sunderland

Kamp: Bolton Wanderers– Sunderland 
Dagens fidus: Bolton Wanderers vinder kampen
Odds: 2,55 hos bet365 i skrivende stund

Spil på dagens fidus hos bet365

Der er bundbrag i EFL Championship på Macron Stadium, når Bolton Wanderers skal op imod Sunderland.

Hjemmeholdet har tabt deres sidste to kampe i træk, så de har virkelig brug for snart at tanke noget selvtillid og sætte tre point ind på kontoen. De ligger også og roder rundt faretruende tæt på nedrykningsstregen. Lige nu er der rent faktisk kun to point ned til Barnsley som ligger på den forkerte side af stregen. Der skal altså snart ske noget for Phil Parkinson mandskab.

Udeholdet har ikke vundet i fire opgør på stribe og ligger samtidig næstsidst i tabellen, så det er ved at være sidste udkald, hvis de ikke vil rykke ned for anden sæson i træk. Traditionsklubben har endda vundet færrest kampe af samtlige mandskaber i denne sæson, så de hårdtprøvede  Black Cats-fans vil virkelig håbe på, at de får lov til at smage sejrens sødme i aftens opgør. Chris Coleman er altså en yderst presset mand.

Bolton er bedst på hjemmebane

Der er ingen tvivl om, hvor Bolton Wanderers henter langt størstedelen af deres point. Det gør de nemlig hjemme på Macron Stadium. Her er det blevet til seks sejre, fire uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 19-21. De har rent faktisk vundet tre ud af deres sidste fem kampe, mens de resterende to opgør er endt uafgjort. De har slået Cardiff med 2-0, vundet 1-0 over Hull og besejret Bristol City med 1-0 samt spillet 1-1 med både Ipswich og Fulham. Faktisk så er 22 ud af deres 30 point i denne sæson kommet hjemme på eget græs.

På fremmed græs er de derimod ikke særlig gode. Her har de nemlig kun vundet én kamp, spillet fem uafgjort og tabt ti med en samlet målscore på 9-30. De er rent faktisk ligaens dårligste udehold med et pointgennemsnit på 0,5 point per kamp, når de ikke spiller hjemme. Derfor bliver de simpelthen nødt til at trække sig sejrrigt ud af aftenens duel, hvis de ikke vil komme endnu tættere på nedrykningsstregen. Særligt når man tænker på, at deres næste opgør er en udekamp mod Norwich den 24. februar.

Sunderlands mareridtssæson

The Black Cats rykkede i sidste sæson ned fra Premier League til EFL Championship, og de fleste fans havde nok håbet på en hurtig retur til den bedste engelske række. Det kommer dog overhovedet ikke til at ske. De ligger nemlig isoleret i bunden af tabellen, da det kun er blevet til fem sejre, 11 uafgjorte og hele 16 nederlag med en samlet målscore på 34-57.

I deres sidste fire kampe har de tabt til henholdsvis Birmingham (3-1 på udebane), Ipswich på hjemmebane (0-2) og Brentford med Henrik Dalsgaard og Andreas Bjelland i startopstillingen på hjemmebane (0-2). Derudover har de spillet uafgjort med Bristol City på udebane (3-3). Faktisk var de bagud med 3-0 til Bristol City i pausen, men to selvmål og en scoring af Aiden McGeady i anden halvleg sørgede for Sunderlands indtil videre eneste point i februar måned.

På udebane har de vundet tre ud af deres fem opgør, mens de har spillet uafgjort seks gange og tabt syv med en samlet målscore på 20-32. De har dog ikke vundet på fremmed græs siden den 30. januar, hvor det lykkedes dem at slå Nottingham med 0-1. Siden da er det blevet til en 4-0-afklapsning i Wales af Cardiff med Kenneth Zohore i startopstillingen samt de to førnævnte kampe mod henholdsvis Birmingham og Bristol City.

Hjemme på Stadium of Light er de faktisk endnu dårligere kørende. Her har de nemlig kun vundet to, spillet fem uafgjort og tabt hele ni opgør med en samlet målscore på 14-25. Det betyder, at de er ligaens næstdårligste mandskab på eget græs. Kun bundproppen Burton har hentet færre point på hjemmebane end The Black Cats.

Dagens fidus

Ligemeget om de spiller ude eller hjemme, så er Sunderland simpelthen skidt kørende. De kan tabe til hvem som helst, når som helst, hvor som helst på nuværende tidspunkt.

Når man tænker på, at hjemmeholdet er bedst på eget græs, og at udeholdet ikke har vundet i snart en måned, så kommer man frem til denne konklusion; det lugter langt væk af en hjemmesejr.

Vi kan simpelthen ikke se Sunderland få point i denne kamp. Selvom Bulton Wanderers også er skidt kørende for tiden, så trækker de sig sejrrigt ud af denne duel og tager alle tre point.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen. Det giver i skrivende stund odds 2,55 hos bet365.

Spil på dagens fidus hos bet365