Classic Poker giver dig EUR 1000 skattefri pokerbonus

I mange år har Classic Poker været grobunden for stor succes når man kigger nærmere på online poker. Dette er nemlig det eneste sted som er dedikeret til danske spillere, og det betyder at du kan få fat i en lang række fordele som ikke er mulige at finde andre steder.

En af de gode grunde til at man skal vælge Classic Poker er at alle dine gevinster er fritaget fra beskatning, og det må siges at være en ganske stor fordel i dagens Danmark. Foruden de skattefrie gevinster vil Classic Poker også gerne byde dig velkommen med en uhørt flot bonus som er særdeles let at frispille.

Indskud giver 200% bonus

Så snart du har lavet et indskud på €20 eller mere vil en bonus på det dobbelte af dit indsatte beløb stå på din bonuskonto. Dette kan drages fordel af med op til €1000 i bonus hvilket ville kræve et indskud på €500. Når du så går i gang med at spille på de rigtige penge borde vil Classic Poker automatisk udbetale €10 af din bonus til din pokerkonto for hver gang du optjener 200 FPP point. Det betyder at du ikke skal spille hele bonussen fri på en gang hvilket er endnu en af fordelene ved Classic Poker.

I og med at din bonus bliver udbetalt i små portioner er der derfor rig mulighed for at tilføje ens bankroll et ekstra boost samtidig med at man prøver en af de mange spændende typer af online poker, og så kan du også se frem til rakeback hver måned hos Classic Poker hvis du bare opfylder en lille betingelse.

Alle spillere som raker for mindst €100 vil nemlig få 30 % i rakeback direkte udbetalt til deres konto, og det betyder flere penge for dig hos Danmarks ældste skattefrie pokerrum.

Gør dig selv en tjeneste og besøg Classic Poker nu og få adgang til to gratis turneringer hver med en præmiesum på €1000.