Måske Danmarks fedeste Spilforslag App?

Det maltesiske selskab Zaw Media Ltd., som har dybe rødder i den danske online spillebranche, har lanceret en ny betting app som har til hensigt at hjælpe den seriøse oddser med at lave overskud på sine spil.

Iflg. en pressemeddelelse vi har modtaget, er der tale om erfarne spileksperter som står bag de spilforslag man modtager i app’en.

Vi bringer her den fulde pressemeddelelse.

 

PRESSEMEDDELELSE

Malta, d. 24 juni 2015

 

Ny app giver dig spilforslag fra rigtige eksperter

Har du prøvet at få et ’stensikkert’ odds leveret fra en selvudnævnt ekspert på Facebook eller Twitter? Det har vi, og det går sjældent efter planen. Derfor har vi lanceret en ny app, som skal være med til at levere gode og velbegrundede spilforslag direkte til dig. Applikationen hedder Spilforslag App, og kan hentes allerede nu på App Store og Google Play.

 

Hvorfor downloade Spilforslag App?

Spilforslag App er 100 pct. gratis, og det bliver det ved med at være. Vores professionelle eksperter, som leverer spilforslag direkte til dig, bliver betalt af os så du, kvit og frit, kan drage fordel af deres ekspertise og grundige research.

Eksperterne lægger deres spilforslag op via app’en, med en fyldig begrundelse for, hvorfor de mener, at det er et godt spilforslag. Samtidig sørger vores eksperter for at udvælge de bookmakere, som har de højeste odds. Du kan endda se statistikker for hvordan de forskellige eksperter klarer sig, så du kan sørge for at følge de eksperter der klarer sig bedst. Det er ligegyldigt om du er mest til fodbold, tennis, cykling osv. – vores eksperter sørger for at finde spilforslag fra flere forskellige sportsgrene.

Det har faktisk aldrig været lettere at oddse – vi sørger for, at du får en notifikation hver gang der kommer et nyt spilforslag op fra eksperterne, så du ikke behøver at tjekke app’en flere gange dagligt.  Yderligere slipper du for at opbruge dine nøglekort, da du ikke behøver at logge ind med NemID – du kan altså ganske hurtigt komme i gang med at oddse.

 

Professionelle eksperter

For at sørge for at opretholde et højt niveau på vores spilforslag, har vi headhuntet nogle af Danmarks bedste oddseksperter, og bedt dem dele deres bedste spilforslag med vores brugere.

Udover det har vi sørget for at skabe et let og overskueligt design, så du kan følge med i, hvordan vores eksperter klarer sig.

Du kan læse endnu mere på vores hjemmeside www.spilforslag.eu hvor du også kan downloade app’en.

Held og lykke!

 

Screenshot_2015-06-16-21-02-20

Sådan ser et Spilforslag ud i den nye Spilforslag App.