Modtag op til EUR 1000 bonus hos Mermaid Poker

Det dansk ejede Mermaid Poker har efterhånden været på markedet i mange år. Som en af de få pokerside på internettet der udelukkende henvender sig til danske pokerspillere, er der masser af gode grunde til at kigge forbi Mermaid Poker og tage del i de mange flotte tilbud. Med et stort hold af danske medarbejdere kan Mermaid Poker give dig personlig dansk kundeservice 24 timer i døgnet. Udover den danske kundeservice kan det også nævnes at gevinster og andre indtægter vundet fra Mermaid Poker er 100 % skattefri.

Flest kampagner hos Mermaid

Mermaid Poker er derudover ubestridt den pokerside på det store Boss Media netværket der laver flest promoveringer. Med et utal af masser af spændende tilbud hele tiden, er Mermaid Poker på alle det måder det oplagte valg til danske pokerspillere.

Fra et par år siden inviterede Mermaid Poker blandt andet danske pokerspillere med til en stor fest i det store Playboy Mansion hvor alt var betalt for. Det blev eftersigende en legendarisk weekend hvor der ikke blev sparet på noget, og det er sådan noget helt specielle tilbud som du kan finde hos Mermaid Poker.

Ved at oprette sig som ny kunde hos Mermaid Poker kan man udover de mange andre omtalte fordele også få en stor sign-up bonus på hele 200 % op til €1.000. Den store sign-up bonus er blandt markedets bedste, og for hver €25 du bidrager med i rake, vil du modtage €5 direkte på din konto. Dermed kan du spille hele din bonus fri som det passer dig, og derfor er der ingen krav om at du skal spille hele din bonus fri på en gang.

Store daglige turneringer

Udover den store sign-up bonus er der også masser af store daglige turneringer, og hvis du foretrækker at spille gratis freerolls er der også masser af disse døgnet rundt hos Danmarks førende udbyder af online poker!

Vind skattefri gevinster her!