Ny jackpot hver dag hos Fortune Poker

De fleste pokerspillere ved at der findes en enorm jackpot hos Fortune Poker, og nu har de mindste spillere også mulighed for at dyste med om gigantiske summer. Der er nemlig kommet en helt ny jackpot som tilegner spillerne på de lavere takster, og du skal bare spille på minimum €0.05/€0.10 cashgames for at være med i kampen mod de store præmier. Bordene spilles i det sædvanlige 6 eller 9 mands format og der bliver kun taget 2 cent fra hver raked. Dette beløb går videre til jackpotten så den stiger hele tiden.

Sådan vinder du

For at kunne stoppe den store jackpot i lommen skal du tabe med mindst fire ens i 2’ere eller bedre. Sker dette vil jackpotten blive udløst og beløbet vil blive sat ind på din konto. Straks herefter starter en ny jackpot som du så kan spille videre på hvis du skulle få lyst, og du bestemmer selv hvad du vil gøre med din gevinst. Det er derfor blevet endnu sjovere at spille hos Fortune Poker på de lidt mindre cashgame borde, og med en stor jackpot i udsigt har det aldrig været bedre at tabe en stor hånd.

Få €1000 i bonus

Fortune Poker vil rigtig gerne byde dig velkommen til deres populære pokerside med et solidt tilbud. Du kan få op til €1000 i bonus som ny spiller, og din bonus kan blandt andet spilles fri ved at deltage i disse unikke jackpot borde der kører døgnet rundt. Du kan altid holde øje med hvor stor jackpotten er ved at åbne dine borde. Her vil det nemlig konstant blive opdateret hvor mange penge der er lagt i puljen, så du er altid sikker på hvor meget der kan vindes.

Besøg Fortune Poker nu og spil med i den nye jackpot.

Tilmeld dig Fortune Poker