Ny ugentlig EUR 100000 garanteret turnering hos Unibet Poker

Der er en ny ugentlig turnering på tapetet hos Unibet Poker. Spil med i den nye søndagsturnering med i alt €100.000 i garanteret præmiepulje hos Unibet Poker.

€100.000 garanteres

Der er nu endnu en ny og spændende søndagsturnering på det i forvejen spækkede online turneringsprogram hos Unibet Poker. Denne gang har de valgt at sætte en ny søndagsturnering på programmet, med mulighed for at lave rebuys. Det er en €100.000 garanteret søndagsturnering med et indskud på kun €110, hvor du i løbet af den første time kan/må lave uendeligt antal rebuys af blot €55.

Udover at du har muligheden for at købe dig ind igen, så betydet det også at der er stor chance for at den garanterede præmiepulje på €100.000 bliver væsentligt højere. Og dermed bliver der en endnu større hovedpræmie til vinderen, og til de øvrige der kommer i pengene. Laver man ikke et rebuy i denne turnering, kan man altså komme til at spille en stor søndags turnering, med en store garanteret præmiepulje for et relativt lille beløb.

Den nye søndagsturnering hos Unibet Poker, starter hver søndag kl. 20.00 dansk tid, og man starter med hele 3.000 start chips med 15 minutters blinds.

Det er helt klart en online turnering der skal have en chance, da det ikke er umuligt at spille sig til en stor pengepræmie for et indskud på kun €110 i denne turnering.

Opret dig gratis og prøv

Har du lyst til at prøve den nye €100.000 garanteret søndagsturnering hos Unibet Poker, kan du med fordel oprette en gratis konto hos dem. Alle nye kunder får et yderst lukrativt tilbud om en stor Unibet Poker bonus på helt op til €1.000 gratis og skattefrit. Det er kun et spørgsmål om du kan optjene tilstrækkeligt med VIP Point indenfor de første 30 dage, for at opnå dele eller hele den store bonus. Bonussen er inddelt i 10 intervaller, hvor du får udbetalt små bidder af den fulde bonus, for hver gang du har opnået et vist antal VIP point.

Læs mere om den fantastiske skattefrie Unibet Poker bonus.

Spil turnering her!