Party Poker kan sende dig til Premier League Poker

Premier League Poker er navnet på en ny serie af live turneringer som Party Poker vil afholde i den populære by Wien. Her vil flere af de største navne inden for poker møde op for at spille med om million af dollars senere på året, og det bedste af det hele er at Party Poker kan sende dig med til det hele for nul kroner. Fra den 6. februar og frem til den 18. marts finder du nemlig hver dag en gratis turnering hos Party Poker der kan sende dig videre til de ugentlige finaler hvor 1 pakke garanteres til Premier League Poker.

Vejen til søndagens finale

Hvis man allerede nu har udset sig muligheden for at komme med til denne række af live turneringer og ikke vil investere penge i det kan man finde ud af mere om hvordan vejen til finalen ser ud. Man skal nemlig blive iblandt de 25 bedste spillere i den daglige freeroll, og hvis man klarer dette vil man avancere til en satellitturnering der ellers har et indskud på $2. For hver $75 der genereres i denne turnering vil der blive tilføjet et sæde til den store semifinale.

Det sidste skridt

Ender du med at blive blandt de bedste spillere i semifinalen som har et indskud på $75 vil du automatisk blive registreret til den kommende søndag hvor 1 pakke til Premier League Poker garanteres. Sådan en pakke har en værdi af $13.000 og den indeholder både indskud til selve eventen samt lommepenge, hotelophold og alt andet som du skulle kunne få brug for.

Se om du kan blive en af de danske spillere der bliver sendt med til Premier League Poker i Wien hvor der kan vindes millioner af kroner og hives et stort trofæ med hjem.

Opret dig hos Party Poker