PokerStars fejrer Sunday Storm med ekstra value

Om et kort stykke tid, er det 1 år siden at PokerStars for første gang afholdte turneringen kaldet Sunday Storm.

Som altid er det noget som fortjener at blive fejret, og der er lagt op til et brag af en jubilæumsturnering den 15. april 19.30 dansk tid.

På dette klokkeslæt vil startskuddet nemlig gå, og der vil denne gang være en garanteret præmiepulje på hele $1.000.000.

Du behøver dog ikke at betale ekstra meget for at spille med om så stort et beløb, for indskuddet er stadigvæk på bare $10+$1.

Kom gratis med

For at gøre det ekstra nemt for dig at være med til milepælen for Sunday Storm, tilbyder PokerStars dig også gratis adgang.

Du vil nemlig få en billet til en værdi af $10+$1, hvis du laver et indskud på minimum $50, med koden STORM.

På denne måde kan man derfor sikre sig et sæde ved en turnering med over 5 millioner kroner i garanteret præmiepulje, så lad os bare sige at PokerStars ikke er fedtede med gode tilbud.

Derudover er der også en præmie på minimum $150.000 til vinderen den 15. april, så der er en heldig spiller som mindst tager en lille million kroner med sig hjem.

Vind en dusør

På grund af den ekstra høje præmiepulje, vil der også være en lang række af de professionelle spillere hos PokerStars i eventen.

Der er en dusør på $50, på hvert af deres hoveder, så du bør ligge ekstra meget mærke til de deltagere som har et PokerStars logo ved siden af deres alias.

Du kan derfor allerede nu godt glæde dig til at det hele går løs den 15. april online hos PokerStars, og forglem ej heller at du som ny kunde får en 100 % bonus på op til $600.

Opret din konto her