Races for EUR 120000 hos 24h Poker

I løbet af juni vil 24h Poker dele intet mindre end €120000 ud til deres loyale spillere. De mange penge er delt op i 4 store rake races hvor man har rig mulighed for at vinde en stor præmie.

Du skal hverken spekulere på at spille flere borde eller højere takster. Faktisk skal du bare nyde dit spil som du altid gør, og så vil din præmie i disse store rake races blive udbetalt efter hvor mange point du optjener i løbet af de 8 dage som hvert rake race varer.

4 rake racesi samme måned

De fleste rake races kører på et månedligt basis, men fordi at 24h Poker har delt den store præmiepulje på €120000 op i 4 races har du meget bedre mulighed for at vinde en del af præmiepuljen selvom du ikke sidder limet fast til skærmen hele måneden.

Vinderen af hvert af de månedlige races vil modtage en præmie på €2175 fra 24h Poker, og det er værd at bemærke at du stadig vil kunne få din sign-up bonus på samme tid. 24h Poker tror nemlig på at bonusser og kampagner ikke skal ødelægge hinanden, og derfor kan du kombinere alle de kontante fordele ved 24h Poker med disse races.

Nye kunder får bonus

Nye kunder kan med fordel oprette sig hos 24h Poker hurtigt og gratis. Du vil blive budt velkommen med en 100 % sign-up bonus første gang du indskyder penge. Bonussen er på op til €500 som altså logisk nok kræver et indskud på €500 eller mere.

Du kan som kunde hos 24h Poker også få op til 45 % i cashback hver måned eller vælge deres 30 % rakeback aftale hvis du er mere til aftaler der ikke indebærer krav til hvor meget du spiller.

Spil med i rake races for €120000 hos 24h Poker i juni og vind din bid af kagen gratis. Besøg www.rakeriders.dk og lav konto.