Spil dig til USD 2500 i skattefri Betsafe Poker bonus

betsafeAlle der opretter sig som kunde hos Betsafe Poker, er berettiget til en indbetalingsbonus på op til $2.500. Du vælger selv størrelsen på din Betsafe Poker bonus.

Så snart man har oprettet sig som kunde, og man er klar til at lave sin første indbetaling. Skal man tage stilling til, om man kunne tænke sig en Betsafe Poker bonus på $50 eller man ønsker sig en større poker bonus. Du kan faktisk vælge en Betsafe Poker bonus på op til $2.500. Bare du benytter den rigtige Betsafe Poker bonuskode.

Der er i alt 5 forskellige bonusser du kan vælge mellem, som både varierer i størrelsen på selve bonussen. Men som også varierer i bonuskravene fra Betsafe Poker. Der skal nemlig opfyldes et vist point krav, før man kan få udbetalt sin Betsafe poker bonus. Jo større bonus du vælger, jo større point krav skal du leve op til. Det er sådan set meget rimeligt, og det er slet ikke uoverkommelige krav der bliver stillet.

Her kan du se hvor stor en bonus du kan opnå, og hvor store krav der bliver stillet:

Betsafe Bonus Bonus Kode Point Krav Deposit Match Bonus Beløb

Bronze BRONZE 750 Indtastning af kode $50

Silver SILVER 3750 Indtastning af kode $250

Gold GOLD 7500 Indtastning af kode $500

Platina PLATINA 15000 Indtastning af kode $1000

Diamond DIAMOND 37.500 Indtastning af kode $2500

Som man kan se er det muligt, at få helt op til $2.500 i bonus, hvis man vurderer man kan leve op til bonuskravene. Ellers vil det være en god ide, at sigte efter en mindre og mere realistisk pokerbonus, hvor man ved man kan leve op til bonuskravene fra Betsafe Poker. Bonussen bliver nemlig første udbetalt, når man har levet 100 % op til bonuskravene.

Det koster ikke en krone at blive kunde hos Betsafe Poker, og du registrere dig som kunde lige her . Bagefter er det blot et spørgsmål om hvor stor en bonus du vælger, og så ellers bare i gang med at optjene så mange point som muligt.