Store VIP freerolls hos Mermaid Poker

Hos Mermaid Poker er der kommet ekstra gode grunde til at blive VIP spiller, for hver har du nemlig mulighed for at spille med i særlige VIP freerolls hvor der er masser af penge på højkant. Mermaid Poker giver mere end €3500 væk i disse spændende turneringer, og alt hvad du skal gøre for at komme med er at blive VIP spiller og opnå de mange andre fordele der også hører med. Med disse forbedrede tiltag er der blevet endnu flere grunde til at vælge netop Mermaid Poker, så træd indenfor og se hvor meget du kan få ud af at vælge denne udbyder.

Op til €2000 i puljen

De mange forskellige VIP turneringer hos Mermaid Poker har mellem €500-€2000 i puljen, og det smarte ved dette nye koncept er at du kan komme med til dem alle. Således er der mulighed for at spille med i 3 turneringer hvor der er henholdsvis €500, €1000 og endeligt €2000 i puljen. Grunden til at Mermaid Poker giver så mange penge væk på denne måde er at de gerne vil give deres loyale kunder en ekstra gestus som tak for deres vedvarende spil.

Enormt gode tilbud

Det er dog ikke kun særlige VIP turneringer du kan se frem til hvis du vælger at oprette en konto og gå i gang med at spille hos Mermaid Poker. Der gives nemlig også en helt og aldeles flot 200 % velkomstbonus på op til €1000. Denne bonus spiller du fri i takt med at du optjener FPP point ved at spille med på de ægte penge borde eller i MTT/STT turneringer.

Kvalificer dig til alle de store VIP freerolls hos Mermaid Poker og så kunne du også spille med om mere end 20.000 kroner i skattefrie præmier hver måned hos Danmarks absolut bedste pokerside.