Stort leaderboard hos 888 Poker

Hos 888 Poker vil du kunne finde et spændende leaderboard, hvor de skrappeste STT og MTT spillere hver måned vil vinde store præmier. Det er ret nemt at deltage i denne kampagne, og hver måned vil der blive delt præmier ud for ens spil.

Optjen point via STT og MTT turneringer

Du kan både optjene point i det store leaderboard ved at spille STT og MTT turneringer. Med disse muligheder er det fantastisk nemt at få en ekstra præmie for ens spil hos 888 Poker. Denne kampagne findes kun hos 888 Poker, så det kan varmt anbefales at oprette sig som spiller hos denne fantastiske udbyder af online poker.

For at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig at vinde en præmie i dette store leaderboard, vil du automatisk blive opdelt i en kategori, der passer til dit spil. Du kan med andre ord nemmere vinde en præmie ved at spille det niveau som du plejer.

På den måde er det mere attraktivt for spillere på lave niveauer at deltage i denne kampagne. Det er helt og aldeles gratis at deltage i denne promotion, og alt hvad der kræves for at være med, er at man laver en konto hos 888 Poker og går i gang med at spille.

Du skal selvfølgelig have mere end bare et godt leaderboard ud af at spille hos 888 Poker, så derfor vil du få en 100 % bonus på op til $400, når du laver din nye konto. Når dit indskud er lavet vil din bonus blive krediteret din bonus konto og spilles nemt fri ved at deltage i de mange spændende varianter af poker som findes hos 888 Poker.

Få $400 i bonus hos 888 Poker

Kom med til dette store leaderboard hver eneste måned hos 888 Poker og få din $400 bonus i dag ved at lave en ny konto nedenfor.

Lav en 888 Poker konto!