Tom Dwan og Daniel Cates i gang med Durrrr Challenge

Efter et par dage med brok og undskyldninger har Tom ’Durrrr’ Dwan og Daniel ’Jungleman12’ Cates genoptaget spillet i deres store Million Dollar Challenge som spilles online hos Full Tilt Poker.

Tilbage i den gode form online

Tom Dwan der på det seneste har haft travlt med måske sit livs højeste cash games i den kinesiske by Macau ser ud til at have fundet sin form online igen, og mens spillet kører i dette sekund ser det meget lige ud mellem de to herrer.

Med fire borde af varianten No Limit Texas Hold’Em Heads-up med blinds på $200/$400 ser det dog ud til at Daniel Cates har taget et lille forspring.

Hvor længe de to herrer har tænkt sig at spille idag ved de nok bedst selv, men mon ikke Daniel Cates alligevel håber at Dwan vil gøre ham selskab i mange timer den kommende nat.

Hele udfordringen har i sin sag været noget speciel kontra de tidligere udmeldinger der har været omkring den store Million Dollar Challenge som Tom Dwan har inviteret alle spillere i verden til at deltage i såfremt de havde penge nok, på nær sin nære ven Phil ’OMGClayAiken’ Galfond som ikke kan deltage.

Tidligere var både Patrik Antonius, Phil Ivey og såmænd også David Benyamine alle hurtige til at melde sig klar til udfordringen. Indtil videre har det dog kun været Antonius der har taget udfordringen op, og det er med et rungende minus som måske kan have skræmt David Benyamine lidt. Phil Ivey står også i kø for at dyste mod den unge ’Durrrr’ der ikke har ladet sig skræmme af verdens måske bedste pokerspiller i form af Ivey.

Heldet skal vende for Dwan

Tom Dwan der har givet store klaps til Antonius i deres udfordring trænger i hvert fald til at få heldet til at vende da han inden dagens spil er noteret for et minus i udfordringen på $700.000 mod Daniel ’Jungleman12’ Cates.

Følg med i Durrrr Challenge her