Tonsvis af VIP turneringer hos PokerStars

Til trods for at mange VIP Programmer kan være svære at gennemskue, er det dog ingen hemmelighed at der er god værdi i det som findes hos PokerStars.
De tilbyder nemlig også et hav af VIP turneringer året rundt, og så længe du bare opfylder de gældende krav, kan du være med i kampen om millioner af dollars.
PokerStars vil nemlig gerne takke dig for din vedvarende loyalitet, og derfor har du mulighed for at blive inviteret med til turneringer der har en præmiepulje på op til $1.000.000!

Turneringer for alle

Du behøver dog ikke at være på det højest tænkelige VIP niveau før at du har mulighed for at være med i en af de mange VIP turneringer.
Der er nemlig flere for alle de forskellige VIP niveauer, så du kan både spille med om gratis penge ligegyldigt om du er Bronze Star eller Supernova Elite.
Dette er derfor en nem måde at bidrage lidt til ens bankroll inden for poker på, og med verdens største udvalg af turneringer er der ikke et øje tørt hos PokerStars.
Hver uge garanterer de nemlig skyhøje præmiepuljer fordelt over tusindvis af events i alle tænkelige prisklasser.

Vælg PokerStars

Ved at vælge PokerStars er du automatisk også en del af verdens førende pokerside, og til de kritiske spillere kan det også fortælles at alle gevinster er skattefrie.
PokerStars fik nemlig deres danske licens den 1. januar 2012, og derfor vil alle penge du vinder kun gå til dit eget budget.
Det kan derudover også nævnes at PokerStars er kendt for at levere kundeservice i absolut højeste klasse, og det er gældende for hvem som helst.
Alle skal nemlig have en god behandling hos PokerStars, og hvis du opretter dig med det samme kan du endvidere også få en 100 % bonus på op til $600.

Prøv PokerStars nu